Hlavní obsah

Valentýnská liga mistrů je tady! Vystřelí PSG výhru 158 500 Kč?

Juventus vs. Tottenham a Manchester City vs. Basilej. Nejlepší světová klubová soutěž se přehoupla do vyřazovacích soubojů a v úterý večer začíná osmifinále Ligy mistrů!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Romatická večeře, kino, nebo bitva Realu s PSG? Na 14. 2. se letos netěší jenom zamilované páry, ale taky všichni fotbaloví fandové. No a pro ty, kteří spadají do obou kategorií, začínají krušné chvíle. Zatímco na stole bude chladnout romantická večeře, na Santiago Bernabeu bude nastupovat domácí Real proti PSG k jednoznačnému taháku kola, který navíc vypadá hodně vyrovnaně.

Ovládne PSG vyrovnaný šlágr?

Sázkaři se totiž rozdělili na dva zhruba stejně velké tábory. 45 % jich v kurzu 2,42:1 věří domácím, 40 % pak sází na PSG za 2,81:1. Tipér Edward566 tak radši než první zápas poslal na tiket rovnou celé dvojutkání, v němž pak věří družině kolem Neymara a míří na výhru 158 500 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.