Hlavní obsah

Česko vs. ruští sportovci? Rozjetá mašina, zvlhlý střelný prach a taktické manévry

O jakou medaili si čeští hokejisté zahrají? Potrápí jednoznačného favorita z Ruska, nebo jim sehraný tým vystaví stopku a pošle do boje o bronz?

Foto: Tipsport

Česko vs. ruští sportovci? Rozjetá mašina, zvlhlý střelný prach a taktické manévry

Článek

Čeští hokejisté po dvou vydřených výhrách nad zámořskými týmy stojí proti papírově vůbec největšímu favoritovi. Ruští olympijští sportovci vyjedou k zápasu jako kurzový favorit za 1,50:1 s důvěrou 45 % tipérů. Jenže stejná část největší komunity sázkařů věří v kurzu 5:1 i výběru kouče Jandače, který si získal tuto důvěru hlavně tím, jak ubojoval obě výhry proti Kanadě i USA. Jak potom poznamenává v analýze tipér Gooner007, Slováci udělali ostatním týmům medvědí službu, protože prohra „zřejmě Kovalčuka a spol. ještě více nakopla. Od té doby totiž Rusové drtí konkurenci. Zejména výhra nad USA 4:0 je poměrně jasný signál, jak by to mohlo na ledě vypadat"

Bezgólový zápas za 25 000 Kč?

Trošku odvážnější tip pak nabízí jeho kolega Trenchtown. Ten se totiž nebál na tiket poslat rovnou tip na to, že v základní hrací době nepadne ani gól a s kurzem 86:1 míří na 25 800 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.