Hlavní obsah

Astronomická výhra 522 937 Kč za pětikorunu! Ve vzduchu ale viselo přes 3,5 miliónu

Tímhle tiketem žila největší komunita sázkařů od minulého úterý. Tipér mrakiss naložil do Tiket arény nenápadný mix deseti zápasů za pětikorunu, a pak se začaly dít věci.

Foto: Tipsport

Astronomická výhra 522 937 Kč za pětikorunu! Ve vzduchu ale viselo přes 3,5 milionu

Článek

Má snad almanach sportovních výsledků 2018? Schovává pod postelí křišťálovou kouli? Borci v největší komunitě sázkařů si brzy všimli, že se v Tiket aréně schyluje k něčemu velkému. Nemohli ale přijít na to, jak se tipérovi s přezdívkou mrakiss povedl namixovat tak skvělý tiket.

Cesta za milióny? Důležité je věřit!

Svou životní jízdu zahájil dvěma remízami na olympijském hokejovém turnaji. O víkendu už se v největší komunitě sázkařů skoro nemluvilo o ničem jiném a jeho kolegové se začali famózním tipem v Tiket aréně inspirovat. V úterý už tak víc než stovka tipérů spolu s mrakissem fandila tiketu, na kterém v tu dobu svítilo rovnou sedm trefených zápasů.

Zbývaly tři poslední. Dvě remízy v Tipsport extralize a tři góly v prvním poločase zápasu Arsenalu s Citizens. Ve vzduchu viselo naprosto neuvěřitelných 3,5 miliónu. Použij cash out a vem si skvělých třicet tisíc korun hned, radili mu kolegové. Jenže mrakiss na ně nedal a zachoval ledové nervy.

Ledové nervy vs. nervy na ledě

Za pár hodin měl pak ale nervy na ledě. Třinec totiž horko těžko stihl v Chomutově vyrovnat v čase 59:53. Tehdy asi tipér mrakiss usoudil, že už bylo dost adrenalinu a použil cash out. Ten mu umožnil vybrat výhru hned a nespoléhat se na poslední zápas. Bohužel pro něj nasázeli Citizens Arsenalu „trojku" už do poločasu, a mohli tak zpečetit fantastickou výhru 3,5 milionu. Jenže tohle zklamání se tipérovi mrakiss snášelo o dost snadněji, když věděl že za pětikorunu vyhrál neuvěřitelných 522 937 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.