Hlavní obsah

Třinec, nebo Kometa? Sledujte vrchol Tipsport extraligy živě a zdarma na TV Tipsport!

Zbývají poslední dva nejlepší týmy a bitva o vytouženou trofej je tady! Bude mistrem Tipsport extraligy Třinec, nebo Kometa? Sledujte kompletní program play off v přímých přenosech zdarma na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Třinec, nebo Kometa? Sledujte vrchol Tipsport extraligy živě a zdarma na TV Tipsport!

Článek

Je to tady. Zbývají poslední dva nejlepší týmy. Na jedné straně skvělé rozjetá mašina obhájce titulu, Kometa Brno v kurzu 1,58:1 na výhru. Proti nim hladoví třinečtí Oceláři, kteří jdou v poslední době do každé sezóny jako favoriti, ale naposledy tuto roli splnili před osmi lety. Bookmakeři jejich titul ocenili kurzem 2,4:1.

Unavený a hlavový Třinec vs. odpočinutá mašina na výhry

Tým kouče Zábranského zničil Vítkovice 4:0 a Plzni dovolil jen o zápas více. Naopak Třinec nejdřív svedl nečekanou sedmizápasovou bitvu s Pardubicemi, aby pak jenom přejel pár kilometrů do Hradce a s tím sehrál dalších šest mačů. No a jak v analýze podotýká tipér zavin, právě náročnost obou cest se ve finále projeví. Navíc „síla Komety spočívá hlavně v tom, že má 4 vyrovnané útoky a kterýkoliv z nich může rozhodnout. Tohle prostě zbytek mužstev postrádá."

Celé play off živě jen na TV Tipsport!

Všechny přenosy z play off Tipsport extraligy si samozřejmě můžete vychutnat živě, zdarma a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.