Hlavní obsah

Zaseknutá Plzeň vs. rozjíždějící se Sparta? Sledujte šlágr jara živě na TV Tipsport a vsaďte si

Kdo zvládne lépe šlágr jara? Sázkaři věří spíš Spartě a Plzeň tak bude po dlouhé době v neděli v roli outsidera. Sledujte očekávanou bitvu od 18:00 živě na TV Tipsport a vsaďte si.

Foto: Tipsport

Zaseknutá Plzeň vs. rozjíždějící se Sparta? Sledujte šlágr jara živě na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Před startem sezóny jasná bitva o titul. Před startem jara už jenom formalita. Jenže sedm jarních zápasů rozmetalo všechny předpovědi a najednou tu máme zase elektrizující bitvu, ve které mají oba týmy pořádnou motivaci jít po třech bodech. Navíc s nečekaným favoritem!

Zaseknutá mašina na výhry vs. jarní probouzení na Letné

Na jedné straně Plzeň. Do jara vstupovala se čtrnáctibodovým náskokem, ale od 17. kola nedokázala doma vyhrát. Do nedělního zápasu tak jde podle tipérů překvapivě jako outsider, když jí věří jen čtvrtina hráčů za kurz 2,19:1. To hosté, kteří se konečně v minulém kole chytli proti trápící se Dukle, se těší důvěře 65 % tipérů v kurzu 3,64:1.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.