Hlavní obsah

Shořela Barca, vyletěl Manchester City. Skvěle odhadnutá blamáž favoritů na tiketech v Tipsportu

Tentokrát se mrkneme na skvěle odhadnuté vyřazení čtvrtfinálových favoritů v Lize mistrů i stotisícovou výhru v Evropské lize.

Foto: Tipsport

Shořela Barca, vyletěl Manchester City. Skvěle odhadnutá blamáž favoritů na tiketech v Tipsportu

Článek

Před startem čtvrtfinále nebylo pochyb o tom, že do semifinále Ligy mistrů ze svých soubojů postoupí oba suveréni domácích soutěží, Manchester City a Barcelona. Jenže po prvním zápase už byli napůl venku Citizens a v úterý večer se zopakoval barcelonský zázrak z loňského roku. Jenže tentokrát dostali blaugranas ochutnat své vlastní medicíny a „lékařem" byli vlci z Říma. Giallorossi totiž šli do zápasu s mankem 1:4 z prvního mače. To dokázali smazat a Barcelona se po výsledku 3:0 poroučela ven z klubu šampionů. Na cestě jí doprovodil i Manchester City, který nedokázal porazit Liverpool ani doma.

Outsideři násobili a Atléti bránili

V obou zápasech šla po výhře outsidera tipérka Dzejna001. Přidala k tomu ještě jedno tenisové překvapení a venkovní výhru předposledního týmu argentinské ligy. Zbývala ještě výhra Sevilly na Bayernu, ale tady už šlo do tuhého a Dzejna001 sáhla po cashoutu. Díky přesnému odhadu se jí tak vsazená pětikoruna vrátila hned tisíckrát.

Ve čtvrtek pak krásný koncert předvedl její kolega RaisT, když čtyřem odvetám Evropské ligy předepsal jasný scénář a došel si pro výhru 99 911 Kč. V Lisabonu věřil obranám, Marseille poslal k postupu, v Moskvě předepsal CSKA a Arsenalu plichtu a věřil střelcům v Salcburku.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.