Hlavní obsah

Světový rekordman prozradil, jak bojovat s příznaky klesajícího testosteronu

Únava a vyčerpaní, úbytek svalové hmoty či nabírání na váze jsou hlavními projevy klesající hladiny testosteronu v mužském těle.

Foto: Testomax.cz

Jan Železný

Článek
Fotogalerie

Vědecké studie prokazují, že mužům nad 30 let dochází k přirozenému úbytku testosteronu a to každým rokem zhruba o 1%. Pokles hladiny testosteronu také ovlivňuje psychickou kondici a duševní rozpoložení muže. Hladina testosteronu může navíc dočasně klesat i díky vnějším faktorů dnešní uspěchané doby. Nedostatek spánku, málo pohybu, všude přítomný stres a nevyvážený jídelníček, žádnému muži lepší pocit nepřidá.

"Myslím, že jako bývalý vrcholový sportovec, se v doplňcích stravy celkem vyznám a chápu co je v jednotlivých věkových obdobích důležité. Jisté je, že v určitém věku se chlap o sebe musí začít více starat a udržovat se." Říká světový rekordman hodu oštěpem Jan Železný.

Braňte se negativním příznakům způsobených poklesem hladiny testosteronu

Přirozenému poklesu hladiny neboli andropauzy si na sobě všimne dříve či později každý muž: úbytek svalové hmoty, fyzická a duševní vyčerpanost a labilita, zpomalující se metabolismus, menší zájem o sex. Testomax může pomoci při boji proti negativním vlivům andropauzy, díky svému jedinečnému složení. To přirozenou cestou podporuje růst svalové hmoty (pískavice řeckého sena), pomáhá podporovat a udržet rovnováhu metabolismu tuků (pískavice řeckého sena), přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), přispívá ke snížení míry únavy (vitamín B6), přispívá k normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík). „Testomax beru pravidelně a doporučuji ho!" Dodává Honza Železný.

Lepší pocit z pevnějšího těla

Vědecká studie* prokázala, že užívání pískavice řecké seno podporuje růst svalové hmoty. Po dobu osmi týdnů byly testované skupiny A a B podrobeny stejnému pravidelnému silovému tréninku. U skupiny A byl ve srovnání se skupinou B zaznamenán až 2x větší nárůst svalové hmoty. Skupina A užívala 500 mg pískavice řecké seno denně; skupina B užívala placebo. Obsah denní dávky pískavice řecké seno v TestoMaxu je 600 mg. Každá tobolka TestoMaxu při dlouhodobém užívání tak podporuje růst svalové hmoty a udržuje rovnováhu metabolismu tuků. To mužskému organismu následně může přinést větší vitalitu, sílu a lepší fyzický výkon a tím i lepší život.

TestoMax je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce. TestoMax vám přinášíme v měsíčním balení 30 tabletek pro 1 osobu. V České republice TestoMax užívají již tisíce spokojených zákazníků. Hlavním důvodem, proč TestoMax užívají, je jejich potřeba cítit se celkově lépe. "Samozřejmě jen Testomax nestačí. Bez tréninku a pravidelného pohybu svaly a lepší kondice nebudou. Nicméně, když budete brát TestoMax pravidelně a dlouhodobě budete mí určitě lepší výsledky." Doporučuje světový rekordman Jan Železný. Více na TestoMax.cz

* (Poole Ch. et al.: J int Soc Sports Nutr.2010, 7:34)

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.