Hlavní obsah

Triumf Komety za 77 500 Kč a povedený nálet Tučňáků na výhru 86 500 korun!

Tipsport extraliga zná svého mistra a v play off NHL jsou bitvy v plném proudu. Jak vypadá vrcholící sezóna na tiketech v největší komunitě sázkařů?

Foto: Tipsport

Triumf Komety za 77 500 Kč a povedený nálet Tučňáků na výhru 86 500 korun!

Článek

Brněnská Kometa po skvěle zvládnutém play off obhájila mistrovský titul, když využila hned první mečbol. Radost z toho neměla jenom celá moravská metropole, ale třeba i tipér s přezdívkou Wolf12345, který díky modrobílé lavině kasíroval 77 500 Kč.

Tučňáci se prostříleli do druhého kola

Pořádně divoký večer si pak připravil tipér s přezdívkou ROLEXX. Ten na svůj „americký" tiket poslal dva zápasy z osmifinále NBA a okořenil to ještě posledním zápasem Philadelphie s Pittsburghem. Divoký večer zahájili basketbalisté Milwaukee, kteří Boston porazili o pouhý jeden koš. Následovali Pitts, kteří prožili divoký večer v Philadelphii. Po druhé třetině byl jejich zápas 4:4 a až v poslední části Tučňáci otočili přestřelku ve svůj prospěch a postoupili do druhého kola po výsledku 8:5. Tipérovi ROLEXX tak přihráli výhru 86 500 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.