Hlavní obsah

Hattrick visí ve vzduchu! Pět důvodů proč Real dnes neprohraje

Liverpool, nebo AS Řím? V souboji překvapivých semifinalistů fotbalové Ligy mistrů favorizují sázkaři partu Jürgena Kloppa.

Foto: Tipsport

Hattrick visí ve vzduchu! 5 důvodů proč Real dnes neprohraje

Článek

Je to ozdoba každého ročníku, kdy se tahle bitva odehraje. Bayern Mnichov vs. Real Madrid. Toni Kroos proti bývalým spoluhráčům, vs. James Rodriguez proti (téměř) bývalým spoluhráčům. Absolutní dominance domácí soutěži vs. skvělá forma v Lize mistrů. Půlka tipérů stojí na straně Němců s kurzem 2:1 a přes 35 % hraje Real za 3,67:1.

Pět důvodů, proč Real neodjede s prázdnou

Borec s přezdívkou ladislav523 pak popsal pět důvodů, proč Real dnes vykročí za finálovým postupem. Real v Allianz Aréně: Bílý balet dokázal vykrást domácí tvrz Bayernu jak v loňském čtvrtfinále, tak v semifinále 2014. Vzájemné zápasy: Real jich vyhrál pět z posledních šesti. Cenná lekce: Po divokém závěru s Juventusem se hosté chytnou za nos a podobné podcenění nepřipustí. Domácí soutěž: V té Real přišel o šanci na titul a plně se tak soustředí na třetí trofej v Lize mistrů v řadě. Brankář: Dlouhodobě zraněný Neuer Bavorům chybí a jeho náhradník bude muset čelit nájezdům Ronalda a spol.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.