Hlavní obsah

Sparta na horké půdě a podještědské derby. Sledujte HET ligu na TV Tipsport živě a vsaďte si

Vyhecovaná bitva Baníku se Spartou i ostře sledované derby Jablonce s Libercem Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Sparta na horké půdě a podještědské derby. Sledujte HET ligu na TV Tipsport živě a vsaďte si

Článek

Sparta konečně zvládla zápas i ve druhém poločase a po příjemné výhře na Jabloncem jede na horkou půdu Baníku. Slezský tým se zvedá po tragickém jaru a s každým dalším zápasem se snaží utéct ze sestupových příček. Tentokrát to ale podle sázkařů nevyjde. Spartě totiž věří až 96 % tipérů v kurzu 2,15:1.

Derby pod Ještědem pro domácí!

V tomto kole nás taky čeká populární derby pod Ještědem, které má zase letos náboj pohárové bitvy. Domácí Jablonec ztrácí na pátý Liberec jediný bod a do karet mu hraje i vzájemná bilance. Slovan si totiž tři body na cestu tramvají domů nepřibalil už čtyři roky. Tentokrát věří domácím 50 % tipérů v kurzu 2,10:1. Jenže dalších plných 44 % tipů míří na plichtu v kurzu 3,30:1.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.