Hlavní obsah

Ovládne Real finále Ligy mistrů? Sázkaři to vidí i na královskou přestřelku

Je tady nejočekávanější zápas letošní klubové sezóny! Tipéři v sobotním finále Ligy mistrů jednoznačně favorizují Real Madrid.

Foto: Tipsport

Ovládne Real finále Ligy mistrů? Sázkaři to vidí i na královskou přestřelku

Článek

Hattrick, nebo titul po čtrnácti letech? Triumf Zidanovy mašiny na výhry, nebo Kloppova gegenpressu? Na tenhle zápas se těší celý fotbalový svět. Jen pár dní před startem MS ve fotbale si můžeme vychutnat to nejlepší, co může klubový fotbal v této sezóně nabídnout. Real Madrid se s Liverpoolem potkává ve finále Ligy mistrů a právě Španělům věří tři čtvrtiny tipérů v kurzu 2,19:1. Naopak Reds s jejich divácky atraktivním fotbalem věří 16 % borců v kurzu 3,02:1.

Přestřelka? Není důvod zbytečně bránit

Na jedné straně Cristiano Ronaldo, který už dal letos v Lize mistrů 15 gólů. Proti němu smrtící trio, v jehož středu je nejlepší střelec Premier League, Mo Salah. Když k němu ještě přidáme jeho parťáky z útoku, Firmina a Maného, jsme na úctyhodných 29 trefách. Jak v analýze dodává borec johnynz: „Oba mančafty jsou si vědomy ofenzivní síly svého soupeře, a kdyby začaly hrát jenom zaňďoura, mohlo by se jim to zle nevyplatit." Jeho kolega Soldado77 pak na aspoň dva góly naložil rovných 50 000 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.