Hlavní obsah

To byla jízda! Gól v poslední vteřině zachránil čtvrtmiliónovou výhru

Tipér rommis24 na svém tiketu předvedl, že zápas prostě vždy končí až po finálním hvizdu rozhodčího.

Foto: Tipsport

To byla jízda! Gól v poslední vteřině zachránil čtvrtmiliónovou výhru

Článek

Nenápadný zápas dánské Superligy, ve kterém se o udržení v soutěži utkaly týmy Helsingoru a Silkeborgu. Skončil 1:1 a oba celky čeká ještě odveta. Na tomhle by nebylo nic zvláštního. Jenže v pátek se v Tiket aréně pochlubil borec s přezdívkou rommis24 trefou, která dala zápasu úplně jiný rozměr.

Měl totiž vsazeno, že v zápase padnou aspoň dvě branky. První gól dali domácí hned ve 14. minutě a pak začalo čekání na jakoukoliv druhou branku. Když už se pomalu se svým monstrózním vkladem 186 565 Kč loučil, tak přišel ve čtvrté minutě nastavení nenápadný centr, který hostující útočník z penaltového puntíku poslal nekompromisně k tyči a druhým gólem v zápase tak zpečetil famózní výhru 259 325 Kč. Pak už jen hvizd rozhodčího a radost mohla vypuknout naplno.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.