Hlavní obsah

Sledujte French Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Je tady druhý Grand Slam sezóny! V Paříži probíhá 122. ročník French Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Sledujte French Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Článek

Napínavé bitvy o druhý Grand Slam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. V mužském pavouku není posledních patnáct let co řešit. Pokud je Rafael Nadal zdravý, tak je drtivým favoritem „svého" Grand Slamu. Tentokrát je ve hře v kurzu 1,42:1 s důvěrou 87 % tipérů.

Potvrdí česká hvězda skvělou fazonu?

Tradičně vyrovnanější je ženský turnaj. Vždyť posledních deset ročníků mělo osm různých šampionek. Letos je favoritkou Simona Halepová, kterou má na tiketu polovina tipérů v kurzu 6:1. Je mezi nimi i borec s přezdívkou WIKI47, který míří na výhru 201 479 Kč.

Vsaďte si a sledujte French Open na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Nadala, Halepovou nebo české hvězdy na French Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.