Hlavní obsah

Fotbalový svátek je tady! Vsaďte si na MS v Rusku v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Obhájí titul Němci, nebo se konečně na trůn vrátí Brazílie? Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Fotbalový svátek je tady! Vsaďte si na MS v Rusku v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Jenom jedenkrát za čtyři roky se sejdou nejlepší fotbalisté planety na jediném místě. Rusko letos hostí světový šampionát a ve sportovním světě je tak na měsíc o nejsledovanější událost postaráno. Právě proto na vás v Tipsportu čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Němci na trůn a překvapení na obzoru

Jak vidí šance favoritů sázkaři? Třetina tipů posílá za obhajobou výběr Joachima Löwa. Ten v kvalifikaci naprosto zničil skupinu i s českými fotbalisty a od semifinále Eura 2016 neprohrál jediný zápas. V Rusku jde za titulem v kurzu 5,50:1.

Jenže na takhle velké akci jsou lákavá i překvapení. Prosadí se výjimečná generace Belgičanů v kurzu 12,5? Podobně je na tom i výběr Chorvatů kolem Modriče a Rakitiče za 35:1. Překvapení poslal do hry i borec s přezdívkou Cheval. Ten se nebál poslat za postupem ze skupiny A Egypt a míří na famózní výhru 771 308 Kč.

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.