Hlavní obsah

Pyrenejskou bitvu ovládnou Španělé! Vsaďte si na MS a získejte 1 000 Kč zdarma

Hned druhý den šampionátu nás čeká jeden z hitů, ve kterém tipéři favorizují Španěly. Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Pyrenejskou bitvu ovládnou Španělé! Vsaďte si na MS a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Šampionát v Rusku se rozjíždí pěkně zostra. Dnes nás totiž rovnou čeká pyrenejské derby Portugalsko – Španělsko. Prosadí se mistři Evropy proti týmu kolem loučícího se Iniesty? Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Zabojují mistři Evropy proti předpokladům?

Plné tři čtvrtiny tipérů věří Španělům v kurzu 1,93:1. Aspoň v první půli je poslal za výhrou i tipér s přezdívkou Dzihadus. Jenže to není vše. Tipuje totiž, že Španělé sice vyhrají první půlku, ale Portugalci nakonec zápas ovládnou. Stejně to vidí v zápasech Egypta s Uruguayí a Argentiny s Islandem. Celkem míří na 175 500 Kč.

V analýze jeho úvahu potvrzuje borec s přezdívkou OtikRakosnik. Varuje před odepisováním Portugalců. Tým, který se před dvěma lety „proremizoval" až k titulu na Euru, se rozhodně nebude držet zpátky, protože obrana není jeho nejsilnější zbraní. OtikRakosnik tak čeká, že Ronaldo a spol. dají aspoň jeden gól.

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.