Hlavní obsah

Urve Polsko výhru ve šlágru? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Oba měli jít za postupem, ale oba prohráli hned na úvod. Napraví si chuť Polsko, nebo Kolumbie? Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Urve Polsko výhru ve šlágru? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Nejsložitější skupina na předpověď naplňuje své jméno. Oba první mače totiž ovládli outsideři. Kdo z favoritů na postup si dnes spraví chuť? Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Ani černý kůň turnaje v čele s Lewandowskim, ani Kolumbie s Rodriguezem a Falcaaem. Na špici skupiny H jsou po prvním kole Japonsko se Senegalem, a vzájemná bitva obou adeptů na postup tak bude pořádně vyhecovaná. Snad i proto hned 40 % tipérů věří, že se budou dělit body v kurzu 3,33:1. Kolumbijcům pak věří další třetina a jen o pár procent méně mají Poláci.

V analýze tipér Blaza007 vysvětluje, že v nedělním šlágru věří spíš Kolumbii. Jednak má více zkušeností z velkých turnajů, a především ofenziva žlutých je v lepší formě než Poláci. Zápas proti Japonsku totiž nebyl z jejich strany vůbec špatný, jenom proti běhavému soupeři brzy doplatili na červenou kartu.

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.