Hlavní obsah

Šok před startem olympiády. Šéfovi F1 Ecclestoneovi unesli v Brazílii tchýni!

Sao Paulo
Aktualizováno

Krátce před začátkem olympijských her byla v Brazílii unesena tchýně šéfa formule 1 Bernieho Ecclestonea. Sedmašedesátiletá Aparecida Schunck byla přepadena v pátek poblíž svého domu v Sao Paulu. Únosci požadují rekordní výkupné - 28 miliónů liber, tedy zhruba 900 miliónů korun. Informuje o tom list Globo.

Foto: Laszlo Balogh, Reuters

Bernie Ecclestone má plnou hlavu starostí s tchýní, kterou mu unesli v Brazílii.

Článek

Brazilská policie ani Ecclestone případ dosud nekomentovali. Pětaosmdesátiletý funkcionář je jedním z nejmocnějších lidí ve sportovní branži - jeho majetek se odhaduje minimálně na 2,4 miliardy liber (77 miliard korun) a nejspíš právě s tím souvisí únos jeho tchýně.

Na ten je uvalené informační embargo, ale podle brazilských deníků únosci požadují, aby suma byla vyplacena v britských librách a rozdělena do čtyř plastových pytlů.

Pohřešovaná Aparecida Schunck je matkou Brazilky Fabiany Flosiové (38 let), která je od roku 2012 třetí Ecclestoneovou manželkou.

 

Birthday lunch

Fotka zveřejněná uživatelem Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial),Čen 28, 2016 v 7:18 PDT

V Sao Paulu, stejně jako v dějišti OH Riu de Janeiro, jsou únosy na denním pořádku. Ještě v roce 2002 zmizel v brazilských ulicích každých 27 hodin jeden člověk. Od té doby se situace rapidně zlepšila, i tak dvě největší brazilská města s populací skoro 19 miliónů lidí patří k nejnebezpečnějším destinacím v Jižní Americe i na světě.

Reklama

Související témata: