Hlavní obsah

Za volantem už tolik nezáří, ale dal parádní gól proti Ranieriho týmu

Fernando Alonso se ocitl v roli excelentního střelce. I to přinesl charitativní zápas, který je před GP Monaka už tradicí. Hraje se od roku 1992. Skvělými kousky při něm kdysi udivoval třeba i Michael Schumacher, ale mezi piloty formule 1 jsou i další zdatní fotbalisté.

Alonsův parádní gól

 
Článek

To nejlepší za volantem má dvojnásobný mistr světa Alonso asi už za sebou. V Monaku ale nemůže chybět, neodmyslitelně patří ke světu formule 1 a byl i oporou celku pilotů, který v rámci akce na pomoc znevýhodněným dětem nastoupil proti Týmu hvězd.

Nohama opravdu umí. K výhře svého mužstva 3:1 přispěl čtyřiatřicetitelý Španěl až nečekaně parádní trefou z přímého kopu. Některá média připomínají, že by se za ni nemusel stydět ani jiný slavný Alonso, Xabi z Bayernu.

Společně s Fernandem Alonsem v týmu jezdců ukazovali své fotbalové umění třeba Carlos Sainz, Max Verstappen a Felipe Massa. Na druhé straně v celku koučovaném Claudiem Ranierim, trenérem čerstvých anglických mistrů z Leicesteru, nechyběli třeba  Max Biaggi a Loris Capirossi.

Reklama

Související témata:
  Velká cena Číny - sprint dnes 05 : 00
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
  Velká cena Číny - kvalifikace dnes 09 : 00
20240420T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články