Hlavní obsah

Vybrečel si sedmé nebe. Malý fanoušek strčil do kapsy všechny hvězdy F1!

Barcelona

Hamilton vyhrál, Vettel dojel za ním, Bottas ani Räikkönen závod nedokončili. Tolik suchý přehled výsledků dalšího podniku světového šampionátu formule 1. Jenže nečekanou hvězdou Velké ceny Španělska se stal někdo úplně jiný. Malý fanoušek Ferrari, který se stal během pár okamžiků hvězdou. Klučina Thomas si domů do Francie veze zážitek na celý život.

Foto: Sport.cz

Kimi hned po startu vypadl a jeho malý fanoušek Thomas nebyl k utišení...

Článek
Fotogalerie

Parádní práce pohotového kameramana. Krátce po startu se Kimi Räikkönen dostal do kolize s Valtteri Bottasom a Maxem Verstappenem, na což doplatil zlomeným závěsem a vyřazením. V tu chvíli diváci u televizních obrazovek spatřili v hledišti malého špunta, který se rozbrečel jak hromádka neštěstí a nebyl k utišení.

Byl kompletně oblečen do barev Ferrari, a tak bylo okamžitě jasné, co tíží jeho dětskou dušičku. Kvůli tomu přece cestu do Barcelony nevážil, aby jeden z jeho idolů vypadl hned po startu...

A jak to bylo dál? Ubrečený fanoušek byl v záběru stále častěji. Nakonec i jásající, to když se druhý z jeho oblíbenců Sebastian Vettel dostal do vedení.

Pak se daly události rychle do chodu. Vedení formule 1 se rozhodlo, že malého hrdinu i s rodiči dovedou do padoku. Vyšlo najevo, že mladá francouzská rodinka přijela do Španělska z Amiens a že kluk se jmenuje Thomas.

Kšiltovka od idolu, fotky, rozhovory...

Během okamžení se ocitl v sedmém nebi. Pořadatelé ho dovedli rovnou ke Kimimu Räikkönenovi. Jindy ledový Fin rychle roztál a svého věrného fanouška s radostí přivítal, daroval mu kšiltovku a ochotně se s ním vyfotil.

Čepice byla Thomasovi poněkud velká, ale co na tom. Jeho záběry se po sociálních sítích bleskově rozletěly do celého světa. Spolu s rodinou se stal hvězdou Velké ceny a všichni se museli vyzpovídat i stanici Sky Sports.

Celé barcelonské odpoledne tak jednoznačně opanoval dojemný příběh malého stoprocentního fanouška, který si doslova vybrečel sedmé nebe.

Reklama

Související témata:
  Velká cena Číny - kvalifikace na sprint dnes 09 : 30
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint