Hlavní obsah

Formuli vyměnili za plechovku na kolečkách. Piloti Red Bullu se při jízdě pobavili

Mezi závody formule 1 se piloti stáje Red Bull rozhodně nenudí. Max Verstappen a Daniel Ricciardo se po nedělní Velké ceně Malajsie už přesunuli do Japonska, kde se o nadcházejícím víkendu uskuteční další závod. Při mediální akci svého týmu si zkusili jízdu v plechovce na kolečkách.

Max Verstappen a Daniel Ricciardo v Tokiu vyměnili formule za plechovkyVideo: Reuters

 
Článek

Ve velmi dobré náladě přiletěl do Japonska Max Verstappen, který minulou neděli vyhrál Velkou cenu Malajsie. Dvacetiletý jezdec byl z letošní sezóny už hodně frustrovaný, neboť mnoho závodů nedokončil kvůli různým poruchám svého monopostu. Avšak druhé vítězství v jeho kariéře mu opět dodalo sebevědomí do dalších závodů.

„Když se nad tím zamyslím, tak bych řekl, že při mém loňském prvním vítězství jsem byl o něco šťastnější. Samozřejmě, že jsem nyní moc spokojený, zvláště po tom, co v letošní sezóně zažívám,“ prohlásil Max Verstappen během mediální akce Red Bullu v Tokiu.

Při ní si spolu se svým kolegou Danielem Ricciardem vyzkoušel, jaké to je zajezdit si v plechovce energetického nápoje na kolečkách. Zatímco Ricciardo ochotně pózoval fotografům, Verstappen usedl do vozítka a pokusil se rozjet. Pomáhal si i pravou rukou, kterou se odrážel.

Oba jezdci si zábavnou akci očividně velice užili. Nyní se už však pomalu začnou soustředit na víkend, kdy je na okruhu v Suzuce čeká další závod. „V Malajsii jsme na tom byli opravdu hodně dobře, to ale nezaručuje, že na tom budeme stejně skvěle i tady. Věřím však, že naše vozy budou zase konkurenceschopné,“ uzavřel talentovaný Max Verstappen.

Reklama