Hlavní obsah

Extraliga míří k rozuzlení

Praha

Řežba o druhé místo je tady. Zatímco titul z domácí extraligové soutěže mají jasný už po minulém závodě v Slaném plochodrážníci Pardubice, o dalších pozicích se rozhodne v dnešní bitvě v Praze na Markétě (18 h). Bude to jeden z nejlépe obsazených závodů v rámci domácích soutěží sezony, která se blíží ke konci a má na programu ještě i tradiční vrcholy (pardubickou Zlatou přilbu a pražský Tomíčkův memoriál 3 a 4. října).

Foto: Robert Procházka

Závody na pražské Markétě. Ilustrační foto.

Článek

Pardubičtí i přes jistotu titulu přijíždějí do Prahy i s esy - Václavem Milíkem a v Grand Prix startujícím Slovincem Matejem Žagarem.

Nejblíže k celkové druhé příčce je tým polského Gniezna, který startuje letos v české soutěži v kombinaci s Libercem, naděje si ale mohou dělat i domácí AK Markéta a Slaný.

Pražané v téhle sezoně vůbec poprvé byli nuceni sáhnout po cizí posile. Slovinec Nick Škorja nastoupí při absenci stále zraněného Jana Kvěcha. Pojede se i vložená jízda - Velká cena Unitop jednotlivců. Vstup je 150 Kč, zahájen byl i přeprodej lístků na Tomíčkův memorál (od 190 do 290 Kč)

Reklama