Hlavní obsah

Mistr světa si zkusil sjet slavnou sjezdovku v Kitzbühelu. Na motorce!

Praha

Adrenalinový zážitek si během zimní přípravy dopřál trojnásobný světový šampión v MotoGP Marc Márquez. Třiadvacetiletý závodník vzal svou motorku a sjel na ní slavný Hahnenkamm.

MotoGP na sněhu

 
Článek

Nic není nemožné. Tak těmito slovy se nejspíš řídí španělský motocyklový závodník Marc Márquez. Pětinásobný mistr světa ve třech různých kubaturách se vydal se svou motorkou do rakouského Kitzbühelu na jednu z nejslavnějších a nejtěžších sjezdovek na světě.

Stroj nechal vyzbrojit speciálními hřeby, poté ho naložil na lanovku, a když byli oba připraveni, mohla poněkud netradiční jízda začít. „Bylo opravdu velmi obtížné udržet kola pod kontrolou,“ přiznal v cíli Márquez. „Sjezdovka byla skvěle připravená. Mohl jsem na ní opravdu jet a byl to úžasný pocit. Užil jsem si to!,“ radoval se třiadvacetiletý Španěl.

„Jsem mladý a rád zkouším nějaké šílené věci,“ dodal Márquez. Loni si na Hahnenkammu zajezdil Max Verstappen. Nizozemský pilot nasadil řetězy na formuli a vyzkoušel si, jaké to je řídit monopost Red Bullu na sněhu.

 

🙈❄❄⁉️⁉️

Fotka zveřejněná uživatelem Marc Márquez (@marcmarquez93),Led 13, 2017 v 2:07 PST

Reklama

Související témata: