Hlavní obsah

Dovolenkář Lacko se vzepřel doktorům a obhajobu ještě nebalí

Praha

Druhá polovina evropského šampionátu tahačů bude pekelná. Jezdci do ní vstoupí poslední prázdninový víkend tradičním podnikem v Mostě a od 1. září do 7. října stihnou hned čtyři závody. Úřadující mistr Adam Lacko nevzdává boj o obhajobu titulu, přestože na vedoucího Jochena Hahna z Německa ztrácí 57 bodů. V přiloženém videu si můžete připomenout reportáž z posledního závodu na Slovensku.

Buggyra na Slovakiaringu

 
Článek

Operace břicha nedlouho před startem sezóny mu obhajobu titulu notně zkomplikovala. „Vždy se chystáte, že začnete naplno, ale v našem podání byl začátek v takovém chromém nasazení," usmívá se Adam Lacko hořce.

Jezdec týmu Buggyra nicméně doufá, že po letní přestávce ještě vedoucího Hahna prožene.

„Dovolenou jsem si udělal. Měsíc jsem byl ve Španělsku, kde jsem už konečně začal i trochu cvičit a posilovat. Při běhu bolest pořád trochu cítím, ale musím. Doktoři mi sice větší námahu dál nedoporučují, jenže sezóna se překlopí do druhé půlky a za chvíli je konec," připouští Lacko, že lékaři z něj radost nemají.

Postupně se zlepšuje a věří, že dosud téměř bezchybného Hahna ještě prožene. „Musíme udělat maximum a doufat, že Jochena předjedu," plánuje Lacko.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články