Hlavní obsah

Zázrak! Známý závodník s rodinou přežili leteckou nehodu

Elizabethton/Praha

Mohou mluvit o zázraku. Čtyřiačtyřicetiletý bývalý závodník NASCAR Dale Earnhardt Jr. a jeho rodina přežili v americkém státě Tennessee nehodu letadla. Podle místních médií sjel při přistání soukromý tryskáč z ranveje a poté ho zachvátily plameny. Všem pasažérům i členům posádky se z hořícího vraku podařilo včas uniknout.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Závodník Dale Earnhardt Jr. a jeho rodina přežili leteckou havárii.Video: Reuters

 
Článek

Podle místních médií byl bývalý závodník populární série NASCAR Dale Earnhardt Jr. převezen do nemocnice na vyšetření. Poslední zprávy hovoří o tom, že se nehoda obešla bez vážnějších zranění.

„Mohu potvrdit, že Dale, Amy a Isla včetně dvou pilotů byli účastníky letecké nehody ve čtvrtek v Bristolu. Všichni jsou v bezpečí a byli odvezeni do nemocnice k vyšetření. Žádné další informace nyní nemáme. Děkujeme za pochopení," napsala na sociální síť Twitter sestra závodníka Kelley Earnhardtová.

Americký jezdec Earnhardt Jr. svou kariéru ukončil v roce 2017. Poté začal NASCAR spolukomentovat pro stanici NBC jako televizní expert. Ve své bohaté kariéře dokázal během devatenácti let na závodní dráze šestadvacetkrát zvítězit. úspěšným jezdcem byl i jeho otec, legenda série NASCAR, Dale Earnhardt starší.

Reklama

Související témata: