Hlavní obsah

Trable před Gladiator Games! Libor Podmol půjde na nebezpečný skok se zraněným kolenem

Praha

Libor Podmol chce v Praze na FMX Gladiator Games skákat front flip, tedy salto vpřed. A právě při tréninku na něj si zranění přivodil. „Stalo se mi do při dopadu do molitanu. Byla to rána, vymrštilo mě to a já jsem levým kolenem, čéškou, narazil přímo do řídítka,“ popisuje freestyle motokrosař. I s nateklým kolenem chce ale unikátní skok v sobotu večer v libeňské O2 areně předvést. Vedle nebezpečných skoků čekají diváky i další novinky, více o nich v našem videu.

Libor Podmol bude na FMX Gladiator Games skákat front flip se zraněným kolenemVideo: Sport.cz

 
Článek

Protože je front flip Libora Podmola hodně nebezpečný skok, museli pořadatelé připravit speciální nafukovací dopad. Radost z něj měl i mladší z bratrů Podmolů Filip, který při FMX Gladiator Games předvede dvojité salto vzad. „Na ten dřevěný dopad by to bylo nebezpečné. Ten skok je sice kratší, ale letí se tam o hodně výš, a ten dopad je hrozná rána, takže by to mohla odnést i nějaká nožka..." vysvětluje Filip Podmol.

S bratry Podmolovými se v O2 areně představí i Petr Pilát, Martin Koreň, Daniel Bodin, Jason Cesco, Jamie Squibb, Brize Izzo nebo Julien Mannon a po sedmnácti letech se do Prahy vrací Edgar Torronteras, který byl v roce 2000 u zrodu akce.

Sobotní program začne v 17:30. Stejně jako před rokem mají diváci možnost přijít se už od 14:30 podívat do zázemí arény a prohlédnout si plochu i rampy, na kterých budou jezdci skákat.

Reklama