Hlavní obsah

Na dovolenou s hvězdami F1? Raději ne

Zandvoort

Že by hvězdy formule 1 trénovaly, jak cestovat na dovolenou? Pokud ano, nejspíš by žádný z fanoušků nechtěl vyrazit za odpočinkem po jejich boku. Piloti stáje Red Bull Max Verstappen a Daniel Ricciardo se předvedli v exhibičním závodě vozů s obytnými přívěsy. Jak si piloti, kteří krotí při Velkých cenách nejrychlejší monoposty světa, vedli v netradiční disciplíně se můžete přesvědčit na videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Hvězdy formule 1 si vyzkoušely netradiční závodVideo: sntv

 
Článek

I když měla formule 1 volný víkend, Verstappen s Ricciardem si nejspíš řekli, že závodit se prostě musí. A vyrazili na akci Jumbo Racedagen, kde měli závodníci k dispozici vůz s obytným přívěsem. Ukázalo se, že pilotovat formuli je úplně jiná disciplína.

Ricciardo, který minulý měsíc vyhrál GP Číny F1, třeba totálně rozbil svůj karavan. Dvacetiletý Verstappen za kolegou zaostával, ale svůj přívěs dovezl celý...

Oba jezdci se nyní vrátí raději k monopostům F1 a v neděli 27. května se předvedou na Grand Prix v Monaku. „Myslím, že máme dobrou šanci tam vyhrát," poznamenal po netradiční přípravě Verstappen. „Máme dobré vozy a obzvláště v posledním závodě v Barceloně jsme dokázali konkurovat nejlepším. Myslím, že tomu tak bude i v Monaku," dodal.

"Miluju závod v Monaku," doplnil v optimistickém duchu parťáka Ricciardo. „Moc mě baví tam závodit a myslím, že máme silnější vůz než před rokem, takže nás čeká skvělý víkend," nechal se slyšet druhý z pilotů Red Bullu.

Reklama

Související témata: