Hlavní obsah

FANTASY: Češi proti Švýcarsku vyzkouší nově složené formace! Kanadu čeká Rakousko

Dnes má před sebou mistrovství světa v hokejí poslední hrací den základních skupin. Naši hokejsté se v lechce pozměnných útocích střetnou se Švýcarskem. Hráče Fantasy bude nejvíce zajímat duel mezi Kanadou a Rakouskem, jelikož otázkou tohoto zápasu není, jestli Javorové listy zvítězí, ale kolik gólů našim sousedům nastřílí.

Jaromír Jágr si přivezl formu z NHL i na světový šampionát.

Článek

Česká republika si po úvodním utkáním se Švédskem připisuje jedno povinné vítězství za druhým. Výhrou nad Německem jsme si zajistili postup do čtvrtfinále. Hlavní trenér Vladimír Růžička využil utkání proti papírově slabým soupeřům k tomu, aby během zápasů hledal ideální složení jednotlivých formací.

Růžička promíchá útočné lajny

Nejinak tomu bude i dnes v duelu proti Švýcarům. Do elitní formace se po boku Vladimíra Sobotky a Jakuba Voráčka zařadí Martin Erat. Ke druhé formaci, vedené Jaromírem Jágrem a jeho bývalým spoluhráčem z Omsku Romanem Červenkou, přibude Jiří Novotný.

Jaromír Jágr a Jakub Voráček zatím dostavájí své pověsti a formě z NHL a patří k oporám našeho týmu. Voráček, který prožil letos v dresu Philadelphie neuvěřitelnou sezónu, má na svém kontě 7 bodů za 3 góly a 4 asistence. Jaromí Jágr si zatím připsal 6 bodů. Stejný počet má i lídr nebezpečné čtvrté formace Dominik Simon a obránce Ondřej Němec.

Reklama