Hlavní obsah

Reggie Wayne zachytil tisící přihrávku v kariéře!

New York

Přestože Colts podlehli v pondělním zápase San Diegu Chargers 9:19, měli jejich fanoušci menší důvod k oslavě. Reggie Wayne v tomto utkáni zachytil tisící přihrávku v kariéře a nesmazatelně se tak zapsal do historie NFL. Wayne je teprve devátým hráčem v NFL, kterému se podařilo dosáhnout tohoto úctyhodného mezníku.

Foto: gettyimages.com

Reggie Wayne

Článek

Wayne zachytil proti San Diegu 5 přihrávek pro 88 yardů (na svém kontě má celkem 1.001 zachycených přihrávek) a zařadil se na 8. místo v historii NFL v počtu zachycených přihrávek za kariéru před bývalého wide receivera Steelers Hinese Warda.„Je to velká čest," prohlásil Wayne. „Je to skvělý pocit být v tak elitní třídě hráčů, kteří pomohli dláždit cestu klukům jako jsem já. Přál bych si, abychom mohli slavit něco víc. Raději bych si připsal vítězství než osobní poctu."

Wayne se nezapomenutelně zapsal do historie

Wayne je druhým hráčem Colts, který ve své kariéře zachytil 1000+ přihrávek. Tím prvním se stal Marvin Harrison, který zachytil celkem 1.102 přihrávek, což jej řadí na třetí místo v historii NFL za tigh enda Atlanty Falcons Tonyho Gonzaleze a legendárního Jerryho Rice (1.549 zachycených přihrávek).

Colts si vybrali Wayna do svého týmu v prvním kole draftu 2001. Za svou kariéru byl šestkrát vybrán do Pro Bowlu a třikrát do All-Pro týmu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články