Hlavní obsah

Vlasy v tahu! Spadlá paruka okradla olympijskou medailistku skoro o půl metru

Oslo

Krádež v přímém přenosu! Nigerijská dálkařka Blessing Okagbareová přišla na mítinku Diamantové ligy v norském Oslu při jednom z pokusů o čtyřicet centimetrů. Spadla jí totiž z hlavy paruka, která po doskoku skončila o pořádný kus za tělem závodnice. A spouště fotoaparátů cvakaly, i když nakonec skončila až sedmá.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Dálkařka z Nigérie přišla na Diamantové lize o parukuVideo: sntv

 
Článek

Atletické mítínky Diamantové ligy nabízejí fanouškům parádní výkony, občas ale diváky zvedne ze sedadel i nějaká ta kuriozita. V Norsku si tenhle nechtěný primát připsala nigerijská dálkařka Okagbareová. Po doskoku totiž zjistila, že její účes doznal během letu podstatné změny, když jí z hlavy spadla paruka.

Stříbrná medailistka z olympiády v Pekingu 2008 a držitelka stříbra a bronzu z MS ovšem nepropadla panice. Proč také, nic děsivého se nestalo. I když lecjakou krásku by podobný trapas jistě rozhodil. Nigerijka ale v klidu zvedla příčesek a vrátila jej na hlavu. Díky kuriozitě ale osmadvacetiletá závodnice byla možná nejsledovanější ženou večera a později se stala i hitem internetu.

Reklama

Související témata: