Hlavní obsah

Mrazivá zpověď! Světový šampión zveřejnil i šokující foto po přepadení

Paříž/Praha

Koncem srpna ukončil úřadující mistr světa v běhu na 800 metrů Pierre-Ambrosie Bosse předčasně sezónu poté, co byl napaden trojicí útočníků a utrpěl mnohočetné zlomeniny v obličeji a málem přišel o oko. Až teprve nyní se pětadvacetiletý francouzský atlet na sociálních sítích podělil se svými fanoušky o detaily z děsivého zážitku a zveřejnil i fotodokumentaci.

Foto: Profimedia.cz

V Londýně slavil Pierre-Ambroise Bosse nečekaný titul, o pár dní později se stal ve své zemi terčem přepadení.

Článek

„Chtěl bych tímto tuto kapitolu ohavného činu uzavřít. Výtěžek z těchto děsivých snímků bych chtěl věnovat organizaci na ochranu dětí," uvedl Bosse prostřednictvím Facebooku.

Zakrvavená tvář, znetvořená čelist. K tomu nemalý psychický šok. Co se vlastně přihodilo?

Bosseho brutálně zbili tři muži. K napadení došlo v departmentu Gironde na jihozápadě Francie, potyčka se odehrála na parkovišti u diskotéky. „Trojice mužů obstoupila mé auto, nebyli agresivní, ale zjevně trochu opilí. Začal jsem pomalu odjíždět, když jsem zničehonic staženým okénkem dostal  ránu pěstí," popisoval incident Bosse.

Když vystoupil z vozu, přišel další úder do obličeje. „Upadl jsem a oni do mne kopali, lavina útoků mířila na mou hlavu. To bylo zlé. Omdlel jsem," dodal.

Když se probral, po útočnících už nebylo ani vidu ani slechu. „Ležel jsem na zemi se zakrvácenou tváří. Nikdo nezavolal záchranku, do nemocnice mě odvezli až známí," uzavřel Bosse.

Čtvrtý muž z loňských olympijských her v Riu de Janeiro zaskočil na letošním světovém šampionátu v Londýně všechny favority a ukončil nadvládu afrických půlkařů.

Reklama