Hlavní obsah

Desetibojař Dvořák se představí v televizi jako tanečník

GÖTEBORG

Místo treter nazuje nablýskané a naleštěné mokasíny, místo tepláků oblékne sako a košili a místo koule, disku nebo oštěpu se rukama v bílých rukavičkách chopí zkušené partnerky. Tomáš Dvořák bude na podzim moci využít své znalosti a zkušenosti z tanečních. Trojnásobný mistr světa v desetiboji totiž bude jedním z prominentů reality show s názvem Star Dance.

Foto: PRÁVO/Milan Malíček

Tomáš Dvořák

Článek

Taneční show připravuje do svého podzimního vysílání Česká televize. "Jak to víte? To je přeci tajné," divil se s úsměvem v rozhovoru pro ČTK Dvořák, který momentálně prodává v Göteborgu formu na mistrovství Evropy. "Ale jo, je to pravda," přiznal.

Přímé přenosy jednou týdně budou moderovat Marek Eben a Tereza Kostková a připraveno je osm soutěžních párů složených ze závodního tanečníka a známé osobnosti. Kromě Dvořáka se reality show zúčastní také například Jolana Voldánová, Jan Čenský či zpěvák Roman Vojtek.

Diváci budou moci svým hlasováním zvrátit výrok odborné poroty, která bude hodnotit nejen samotnou soutěž, ale také společné tréninky deseti základních tanců od valčíku až po žhavé tango. "Já si to chci pořádně užít, bude určitě legrace a zábava," těší se Dvořák.

Reklama