Hlavní obsah

Basketbalisté Chicaga v přípravě na NBA vyhráli, Satoranský odpočíval

Basketbalisté Chicaga bez odpočívajícího české rozehrávače Tomáše Satoranského porazili v nedělním druhém přípravném utkání před startem NBA doma Houston 104:91. Týmu Rockets oplatili páteční porážku 104:125 z prvního testu hraného rovněž v hale United Center.

Foto: ČBF/Václav Mudra

Basketbalista Tomáš Satoranský za Chicago tentokrát nenastoupil

Článek

Vítězství Bulls řídil 23 body, devíti doskoky a pěti asistencemi Zach LaVine. Rozehrávač Coby White si připsal 20 bodů, pět přihrávek a tři doskoky.

Satoranský i přesto, že nezačal v zahajující sestavě, byl v pátek s odehraným časem 25:35 minuty nejvytíženějším hráčem Bulls. Se šesti asistencemi se ze spoluhráčů vyrovnal devětadvacetileté loňské posile z Washingtonu jen další rozehrávač White, s osmi doskoky jej předčili Daniel Gafford a Noah Vonleh. S 11 body byl Satoranský šestým nejlepším střelcem Bulls, nejlépe si vedl s 15 body White.

Chicago sehraje ještě dva přípravné zápasy, ve středu a v pátek nastoupí na hřišti Oklahoma City. Kvůli pandemii koronaviru odložený start NBA čeká Bulls v noci ze středy na 24. prosince od 2:00 SEČ proti Atlantě.

Reklama

Související témata: