Hlavní obsah

Dostává se snad do formy, aby se mohla vrátit k biatlonu? Koukalová svým příspěvkem vzbuzuje řadu otázek

Vrátí se česká hvězda Gabriela Koukalová k biatlonu? To je zásadní otázka, na kterou se ptá mnoho českých fanoušků i expertů. Koukalová jim odpověď zatím nedala, ale její příspěvky na sociálních sítích z posledních týdnů mohou pro leckoho naznačovat mnohé.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Gabriela Koukalová na vyhlášení ankety Sportovec roku 2018 (ilustrační foto).

Článek

V lednu na svém Facebooku Koukalová zveřejnila video, jak lyžuje s maminkou, v únoru pak v rámci příspěvku o Jaromíru Jágrovi napsala: "Jarda se rozhodl naskočit zpět podle jeho aktuálního pocitu. A mé aktuální pocity? Ráda bych vše rozsekla do konce května." A fanoušci mají jasno: tím "vše" Gabriela myslí svůj případný návrat na biatlonová závodiště.

Nyní mají příznivci biatlonu možná další indicii týkající se toho, zda se česká hvězda k závodění vrátí. Přidala totiž fotku, která byla pořízena těsně před během po pražské náplavce, kterého se Koukalová zúčastnila spolu s dalšími hvězdami českého sportu, totiž Evou Vrabcovou-Nývltovou a Andreou Sestini Hlaváčkovou.

Svým příspěvkem tak fanouškům naznačila, že se udržuje ve formě. Sama v něm i píše: "Nakonec na tom nejsem fyzicky tak špatně." Znamenají snad opravdu její časté příspěvky o sportu to, že se k biatlonu plánuje vrátit?

Devětadvacetiletá Koukalová má za sebou doposud zářnou kariéru, vyhrála Světový pohár v sezoně 2015/16, má dvě stříbrné olympijské medaile a je dvojnásobnou mistryní světa. V roce 2017 ji však přibrzdily problémy s lýtky, vynechala olympiádu v Pchjongčchangu i celou sezonu 2017/2018. Do biatlonového kolotoče nenaskočila a podle svých slov ani nenaskočí ani v aktuální sezoně.

Loni vydala také knihu, která vyvolala mezi veřejností velké vášně. V ní popisuje mimo jiného i atmosféru v reprezentačním biatlonovém týmu, své vleklé problémy s poruchou příjmu potravy nebo mluví o vztahu s manželem Petrem Koukalem.

Měla by se podle vás Gabriela Koukalová vrátit ke své biatlonové kariéře?
Ano
64,7 %
Ne
35,3 %
Celkem hlasovalo 38730 čtenářů.

Reklama