Hlavní obsah

Krásná nevěsta na biatlonové svatbě! Když sněží štěstí, píše novomanželka. Koukalová zírá z mrakodrapu

Startují do přípravy na novou biatlonovou sezonu. Eva Puskarčíková už jako novomanželka. Biatlonová svatba se odehrála před pár desítkami hodin. Osmadvacetiletá česká reprezentantka si vzala o dva roky staršího Lukáše Kristejna, který se v minulých letech marně snažil probít mezi elitu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Eva Puskarčíková na archivním snímku.

Článek

"Když Vám sněží štěstí...," píše novomanželka k fotografii na sítích a děkuje za gratulace. "Nádherná fotka, krásná nevěsta," shodují se fanoušci.

Slavnostní atmosféru páru doplnily sněhové vločky, jak se pro vyznavače zimního sportu sluší a patří.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Když Vám sněží štěstí...😊💕 Děkujeme Vám všem, přátelé a rodinko😊 byl to krásný den 😍

Příspěvek sdílený Eva Kristejn Puskarčíková (@eva.kristejn.puskarcikova),Kvě 5, 2019 v 7:42 PDT

Puskarčíková v minulé sezoně potvrdila příslušnost do českého A-týmu, teď se dočkala veselky s partnerem, s nímž randila od poloviny roku 2017.

Teď už závodnice zažívá start do přípravy stejně jako její kolegyně z týmu. Veronika Vítková se podle biatlon.cz v pořádku vrátila z výletu do Himálaje. Jinak žádné další novinky...

Nejasno je kolem Gabriely Koukalové, která vyrazila na cestu kamsi za exotikou, což dokumentuje pozoruhodným snímkem z mrakodrapu. Co vyhlíží? Těžko říci, ale na konci května má oznámit to, o čem už je prý rozhodnutá. Totiž jestli dál bude závodit.

Reklama

Související témata: