Hlavní obsah

Chystá se další biatlonová svatba! Ruská hvězda si bere krásnou kolegyni

Moskva/Praha

Měla před sebou ještě velkou část sportovní kariéry, svůj další život však ukrajinská biatlonistka Maria Kručovová nasměrovala úplně jiným směrem. Ve 24 letech se rozhodla následovat Evu Puskarčíkovou a podle serveru XSPORT se provdá za ruskou hvězdu Alexandra Loginova.

Foto: Sport.cz

Alexandr Loginov si bere ukrajinskou biatlonistku Marii Kručovovou

Článek

Před pár dny překvapila své fanoušky česká biatlonová hvězda Eva Puskarčíková, která řekla své "Ano" Lukáši Kristejnovi, teď se v jejích stopách vydala i její pohledná soupeřka Ukrajinka Maria Kručovová.

Na rozdíl od rodačky z Jilemnice však půvabná biatlonistka svou kariéru definitivně ukončí. A to v pouhých 24 letech. Jejím vyvoleným se stal úspěšnější Alexandr Loginov, který se mimo jiné blýskl letošním vítězstvím ve sprintu v Oberhofu.

Foto: Sport.cz

Maria Kručovová končí ve 24 letech biatlonovou kariéru

Ruský reprezentant se však do historie biatlonu zapsal i dost nepříjemnou kauzou, když byl v listopadu roku 2014 usvědčen z užití krevního dopingu a na dva roky vyloučen ze závodů. Jeho úspěchy od sezony 2013/14 byly navíc anulovány.

Vyvolená sedmadvacetiletého biatlonisty se může pyšnit vítězstvím ve sprintu na juniorském mistrovství světa v roce 2015 a třetím místem ve smíšené štafetě v IBU Cupu.

Reklama