Hlavní obsah

Z vlnek na první trénink! Koukalová se pustila do díla. Lýtka nebolí? čelí jízlivostem

První trénink, první smělé pokusy má za sebou Gabriela Koukalová. Na podzim se bude, jak známo, ucházet ve StarDance o přízeň televizních diváků. Čerstvě za sebou má úvodní trénink a na sítě hned také přispěchala s fotografií s tanečníkem Martinem Prágrem. Smajlíkem jakoby bývalá hvězdná biatlonistka a teď podle mnohých horká favoritka taneční soutěže chtěla naznačit, že to byla nemalá zábava.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Gabriela Koukalová při vyhlášení výsledků ankety Sportovec roku.

Článek

Většina komentářů na sítích je směrem ke Koukalové přejícná. „Hodně štěstí. Už se těším:" zní většina z nich.

Nicméně najdou se i provokující fandové „...ale na tohle tě lýtka nebolí, že?" připomíná jeden z píšících jízlivě dávný důvod dlouhodobé tréninkové pauzy, po které se už Koukalová nevrátila ke své původní sportovní kvalifikaci - s malorážkou a na sněhu.

Teď si zkusí pozměněnou show, v níž se kompletně vystřídal taneční doprovod sestavy hvězd. Jinak si Koukalová po nedávném oznámení, že se nevrátí k biatlonu, zjevně užívá letní pohodu. Jak se sluší a patří s vodou. na lodi i ve vlnách Balatonu, odkud zamířila na parket.

Tam se potkává s dalšími účastníky desátého ročníku soutěže. Patří mezi ně mj. spisovatelka Radka Třeštíková, youtuber Kovy, rybář Jakub Vágner či moderátorka Nora Fridrichová. Součástí soutěže se během jednoho večera má stát symbolicky i nedávno osmdesátiletý Karel Gott.

Reklama

Související témata: