Hlavní obsah

Česká biatlonová štafeta snů je kompletní!

Praha

Zkompletováno. Teď už zbývá jen pár let počkat. Zhruba na rok 2040, možná 2045 nebo ještě nějaký pozdější termín. Třeba právě někdy v té době vyrazí do boje sestava, v níž se objeví podobná jména, která jsou teď úzce spojena s biatlonovou současností. K dosavadním potomkům nynějších českých reprezentantů totiž právě přibyl další - Benedikt Šlesingr.

Foto: Český biatlon, Petr Slavík

Zleva štafeta v památném složení: Michal Šlesingr, Veronika Vítková, Gabriela Koukalová a Ondřej Moravec. Šlesingr a Moravec můžou teoreticky někdy složit štafetu ze svých dětí.

Článek

„Máme pro vás výbornou zprávu!" oznamuje rozverně na sítích domácí biatlonový web narození syna Michala Šlesingra.

Sešlo se to takřka dokonale. „Byla zkompletována smíšená štafeta pro mistrovství světa v roce 2050: Rozálie Moravcová, Victoria Šlesingrová, Ondřej Moravec ml. a konečně Benedikt Šlesingr," stojí ve zprávě k fotografii s maličkým potomkem reprezentačního matadora, který se pochlubil na a sítích.

„S potěšením oznamuji, že v naší rodině máme nového člena, takže náš život bude ještě zářivější! Děkuji mé krásné a statečné manželce, že přivedla Benedikta na svět," napsal Michal Šlesingr ke snímku na instagramu.

Že s nasazením synka do boje ještě nepočítá, připomněl ve vtipném dodatku k tomu, jak potomka popsali v porodnici. „P. S. Ne, není to startovní číslo."

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michal Šlesingr s partnerkou během vyhlášení ankety Biatlonista roku.

V budoucnu ale asi nelze vyloučit nic. Šlesingr už totiž má šestiletou dcerku Victorii a štafetu můžou doplnit potomci jeho reprezentačního kolegy Ondřeje Moravce - tříletá Rozálie a roční Ondřej mladší.

Právě mix je silnou zbraní českého týmu. Moravec a Šlesingr z něj mají zlato z MS 2015, a to s Gabrielou Koukalovu a Veronikou Vítkovou.

Reklama

Související témata: