Hlavní obsah

Sexy Koukalová šokuje: Svačina na střeše? Oči fanoušků však směřovaly jinam

Praha

Veleúspěšnou kariéru biatlonová hvězda Gabriela Koukalová už dávno uzavřela, z myslí fanoušků však rozhodně nemizí. Své příznivce pravidelně zásobuje příspěvky na sociálních sítích a dělí se s nimi o své nejnovější zážitky. Naposledy se pochlubila videem, na kterém komentuje kuriózní problém. Čtenáře však zaujala úplně něčím jiným, než měla pravděpodobně v úmyslu.

Foto: Sport.cz

Gabriela Koukalová

Článek
Fotogalerie

Jako biatlonistka dosáhla Gabriela Koukalová všeho. Dvakrát se stala mistryní světa, dvě stříbra přivezla i z olympiády v Soči. Fanoušky navíc bavila zpěvem a vtipnými epizodami poněkud ztřeštěné a zmatkující hvězdy.

A v podobném duchu pokračuje i po skončení kariéry. Ve svém posledním příspěvku na Instagramu publikovala video, ve kterém se "chlubí" tím, že zapomněla svačinu na střeše svého auta.

"Čau. Já vím, že to už vypadá divně, že mám spoustu historek spojených s autem, ale komu z vás se stalo tohle: Jako svačina na střeše? Zjistila jsem to po dvou kilometrech. Už jsem si myslela, že se to se mnou zlepší, ale pořád nic. Doufám, že pokud jste něco nechali na střeše, že to u vás dopadlo stejně dobře," říká česká šampionka na videu.

Čtenáře však kromě tradičně výborně vypadající biatlonistky zaujal více než jogurt na střeše auta pohled do odhaleného výstřihu "Gabči". Česká biatlonová legenda prostě ví, jak zaujmout.

Reklama