Hlavní obsah

Drahá Soukalová? Nevyděláme, za lístky na ples se taky platí, vzkazuje biatlonistka fandům

Praha

Najisto dostane ocenění. Bude hlavní postavou zítřejšího večera. Vítězka Světového poháru uplynulé zimy Gabriela Soukalová je jasnou favoritkou ankety o Biatlonistu sezóny 2015/16, která se bude vyhlašovat ve středu na galavečeru v pražském Hudebním divadle Karlín. Přijít mohou i fanoušci. Lístky jsou ještě k mání. A právě ty se staly předmětem výměny názorů na sociálních sítích. Tedy hlavně jejich cena.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Gabriela Soukalová vhodila buly před pátým finále extraligy. Po sezóně může více myslet i na jiné věci než na závodění. Zítra ji čeká vyhlášení biatlonové ankety

Článek

I fanoušci určují svého hrdinu téhle sezóny v hlasování na internetu. A na vyhlášení se můžou přijít podívat. Vstupenky jsou k dispozici v ceně od 350 do 550 korun, což se na sociálních sítích některým nelíbilo.

"Lístky na každou společenskou akci většinou něco stojí. I na maturitní ples," uvedla Soukalová na facebooku v souvislosti s kritickými poznámkami před večerem, kterým budou provázet Jaromír Bosák a Jakub Kohák.

"Rozhodně to není myšleno tak, že na tom vyděláváme. Dokonce si myslím, že vstupné nepokryje ani všechny náklady. Večer se otevřel fanouškům. Co je na tom špatného?" pokračovala Soukalová.

Spolu s ní jsou na ocenění nominováni Michal Krčmář, Ondřej Moravec, Michal Šlesingr a loňská vítězka ankety Veronika Vítková. Vyhlášen bude i talent roku, nejlepší trenér a týmový úspěch. Některá z osobností bude uvedena do Síně slávy.

Hudební doprovod obstará Vojtěch Dyk & B-Side Band. Přímý přenos na ČT Sport začne v 21:00.

Reklama

Související témata: