Hlavní obsah

Rychlá a sexy! Německá soupeřka biatlonistky Koukalové se svlékla

Berlín

Nejen úspěchy na sportovním kolbišti leží na srdci německé biatlonistce Maren Hammerschmidtové. Krátce před startem nové sezóny Světového poháru, v němž bude jednou ze soupeřek Gabriely Koukalové, české obhájkyně velkého křišťálového glóbu pro celkovou vítězku seriálu, se sedmadvacetiletá závodnice obnažila pro reklamní kampaň organizace PETA bojující za etické zacházení se zvířaty.

Foto: Profimedia.cz

Německá biatlonistka Maren Hammerschmidtová na střelnici během závodu SP v Pokljuce.

Článek

„Raději nahá než v kožichu," doplnila slovně fotografii na svém Facebooku bronzová medailistka ze závodu štafet na světovém šampionátu v Oslu.

Členové organizace PETA (Lidé pro etické zacházení se zvířaty) dlouhodobě bojují proti zabíjení němých tváří kvůli výrobě kožešinových oděvů. „Charitativní striptýzem" podpořila v minulosti program organizace i řada dalších osobností ze sportovního světa, např. německá dálkařka Heike Drechslerová, americký basketbalista Dennis Rodman a jeho krajanka plavkyně Amanda Beardová.

V rouše Evině se nechaly v kampani zvěčnit také sexy herečka Pamela Andersonová či modelka Tamara Ecclestoneová.

Nová biatlonová sezóna odstartuje 27. listopadu ve švédském Östersundu smíšenými štafetami. Česká reprezentace ladí formu na úvod Světového poháru ve finském Vuokatti.

Reklama