Hlavní obsah

Koukalová se slunila a hrozil jí výprask. Co se děje u biatlonistů?

Pokljuka

Česká biatlonová hvězda Gabriela Koukalová si přivezla dobrou náladu i do dějiště druhého podniku Světového poháru ve slovinské Pokljuce, kde české výpravě zpříjemnily trénink ostré sluneční paprsky. Koukalová si je ale moc dlouho užívat nemohla.

Foto: Sport.cz

Biatlonistka Gabriela Koukalová při "tělesném trestu" od trenéra Zdeňka Vítka.

Článek

„Hurá, je skvělé být zase na Pokljuce!" pochvalovala si obhájkyně velkého křišťálového glóbu přízeň počasí v Julských Alpách na své facebookové stránce.

„Slunce během tréninku svádělo ke slunění, ale díky Zdendovi Vítkovi mi to dlouho nevydrželo... Pak, že jsou zakázané tělesné tresty!" vtipkovala u zveřejněné fotky, na níž kouč předstírá, že svoji svěřenkyni přetáhne přes zadek.

Dobré rozpoložení si do Slovinska přivezla ze švédského Östersundu, kde v úvodním dějství Světového poháru vybojovala bronz ve sprintu a zlato ve stíhačce. Přitom první dva starty ve Švédsku jí nevyšly úplně podle představ.

„Nakonec ale proběhlo všechno nad očekávání. On i ten prvotní impuls, když se to úplně nepovede, jako mně ve vytrvalostním závodě, je občas důležitý. Nemůže to jít pořád skvěle. V životě také nejde vše jen po másle a člověk si musí projít i horšími závody. To k tomu patří. Důležité je ale získat zpětnou reakci a uvědomit si chyby. To člověka obohatí o další zkušenosti a může se tak posouvat dále. To je k nezaplacení," vítala poučení z nepovedených výkonů.

Reklama

Související témata: