Hlavní obsah

Tajemství prozrazeno. Co si přeje zažít v Östersundu český biatlonista? To budete zírat

Tajemství je venku. Opora českého biatlonu prozradila, jaké přání by si ráda splnila ve švédském Östersundu, kde se momentálně koná úvodní podnik nové sezóny Světového poháru. A kupodivu není spojené s biatlonem, nýbrž s úplně jinou disciplínou. Co si Michal Krčmář podle serveru biatlon.cz přeje? Možná to překvapí i vás.

Foto: Český biatlon, Petr Slavík

Biatlonista Michal Krčmář má jedno velké přání.

Článek

Michal Krčmář by si totiž přál, aby mohl ve Švédsku jednou zafandit v některém z evropských pohárů své milované Spartě. Ze střelnice a tratí Švédské národní biatlonové arény dohlédnete přímo na stadión Östersunds FK, který v této sezóně senzačně postoupil v Evropské lize do jarních vyřazovacích bojů a udělal tak maximum, aby se českému biatlonistovi přání splnilo.

Fanoušci i samotný Krčmář dobře vědí, že zádrhel je na straně Sparty, současné výkony Letenských nevěstí směrem k účasti v evropských pohárech nic moc pozitivního. Třeba se ale Sparta zvedne a český reprezentant se jednou dočká. Letos si v Östersundu zahrály kluby jako Galatasaray Istanbul, Athletic Bilbao nebo třeba Hertha Berlín, které v minulosti jezdily i na Spartu...

Reklama

Související témata: