Hlavní obsah

Nemůže se prát, na řadu přijde někdo jiný. Životní zápas se odkládá

Zrušeno! Hlavní a titulový zápas galavečera Oktagon 7, který se uskuteční 28. července pod širým nebem na pražské Štvanici, nebude. Samuel Pirát Krištofič je zraněný a nemůže bojovat o pás šampióna organizace Oktagon. Nastává boj s časem, organizátoři usilovně shání nového soka do klece pro Miloše Melouna Petráška, zápasníka MMA.

Foto: OKTAGON MMA

Tento souboj se odkládá. Samuel Krištofič je zraněný. S kým se potká v kleci na Štvanici Miloš Petrášek?

Článek
Fotogalerie

„Bohužel Pirát má zdravotní problém z předešlého zápasu, má zraněný kloub na pravé ruce. Zkoušel boxovat, sparovat, ale nejde to. Jinak je zdravý, ale nemůže se prát. Tato situace patrně potrvá ještě několik týdnů. Zkoušeli jsme všechno možné, nemožné, ale nechceme ho nutit a hnát přes hranu, protože tohle může být jeho životní zápas," řekl organizátor Ondřej Novotný a redakci Sport.cz poskytl rentgen zranění.

„Bude to atraktivní zápas a myslím si, že to bude krátký zápas. Seřežu tě," řekl na sociálních sítích Petrášek na konci června. Pár dní a vše je jinak. Nebude nic, tedy prozatím.

Kdo se těšil na jeden z největších českých talentů, může být v klidu, Petrášek vstoupí na Štvanici do klece. Otázkou je, kdo se mu postaví. Jméno řeší pořadatelé už od víkendu - Čech, Slovák, někdo jiný?

„Máme atraktivní možnosti, ale na 90 procent nepůjde o titulový zápas. Zatím nemohu říct, kdo by s ním mohl jít, protože cokoliv řekneme, druhá strana se pokusí zhatit, ale máme na stole několik rovnocenných variant, jak domácí, tak zahraniční soupeře. Hodně se jedná o kila. Jsou tu kluci, kteří se zápasem nepočítali, ale ještě je dost času," snaží se být v klidu Novotný, který ale ví, že čas Oktagonu nehraje do karet.

Udrží Brož neporazitelnost?

Petrášek vs. Krištofič, hlavní tahák, souboj Čecha a Slováka. Duel, který si našel své fanoušky. Před pár dny padl, což není ideální nastavení necelý měsíc před akcí.

Galavečer má na programu deset soubojů. Souboj těžkých vah, Michal Martínek půjde na Daniela Dittricha, zajímavý a plný pěstí může být střet Michala Kotalíka s Martinem Šulcem. Poprvé se pod touto organizaci představí neporažený Miroslav Brož, klec vyzkouší také profesionální boxer David Hošek.

„Samozřejmě jsme se na hlavní zápas všichni těšili, těžko se bude nahrazovat, ale věřím, že najdeme adekvátní jméno a celá karta je sama o sobě atraktivní. Na Petráška s Krištofičem jsme hodně poutali, tento zápas se přesune o dva měsíce," dodal Novotný.

Jaké jméno nakonec vytasí?

Reklama

Související témata: