Hlavní obsah

Brazilský kovboj se ukáže na pražské Štvanici

Praha

Dočkal se po čtrnácti dnech čekání. Jeden ze dvou hlavních zápasů galavečera MMA Oktagon 7 pod širým nebem, který se uskuteční 28. července na pražské Štvanici, už má zase dva bojovníky. Pro zranění vypadl Slovák Samuel Krištofič, a tak se český zápasník Miloš Petrášek postaví kovbojovi z Brazílie, tím je Willian Roberto Alves. Pokud se budeme držet přezdívek, půjde o souboj Melouna s Kovbojem.

Foto: OKTAGON MMA

Kdo vyhraje bitvu na Štvanici? Miloš Petrášek (vlevo) vs. Willian Roberto Alves.

Článek

„Jsem rád, že ten zápas vzal. Potvrdil jsem snad všechny soupeře, kteří mi byli nabídnuti, ale od rána do 12 hodin v poledne si to stihlo asi pět lidí rozmyslet. Děkuju, že mi promotéři i přesto dokázali sehnat soupeře, o jehož kvalitách nemůže pochybovat nikdo. Ani experti z gauče," nechal se slyšet Petrášek, který má podle webu sherdog.com v MMA 10 výher a 3 porážky. Poslední tři zápasy vyhrál.

Na konci července se proti němu postaví pětatřicetiletý Brazilec, který z uplynulých šesti duelů pět vyhrál. Ten poslední ale prohrál. A s Čechem. V září 2017 si prvním kole připsal výhru Jiří Procházka. Od té doby by měl být Brazilec bez zápasu.

„Dokázal čelit i skvělému bojovníkovi, jako je Jirka Procházka. Ještě jsem neměl možnost se Jiřiny zeptat, ale asi s ním o tom hodím řeč, aby mi poradil nějaký tríček," plánuje český zápasník.

Galavečer na Štvanici má na programu devět soubojů. Souboj těžkých vah, Michal Martínek půjde na Daniela Dittricha, zajímavý a plný pěstí má být střet Michala Kotalíka s Martinem Šulcem. Poprvé se pod touto organizaci představí také neporažený Miroslav Brož.

Reklama

Související témata: