Hlavní obsah

Byl vzteklý, potřeboval zkrotit a chtěl se prát. Jak skončil český hokejista?

Praha

Hokejový sen nevyšel podle představ. V těle mu však zůstala rvavost, chtěl se prát a potřeboval zklidnit hlavu. Uběhlo pár let a Michal Martínek stoupá českým žebříčkem MMA. Mlátí soupeře v kleci. Potkal jich šest, šestkrát vyhrál. Díl sedmý a zatím největší ho čeká v sobotu na galavečeru na pražské Štvanici. O titul v těžké váze organizace Oktagon MMA půjde s Danielem Dittrichem.

Michal Martínek si po roce zopakuje souboj na Štvanici. Tentokrát půjde o titul.Video: Sport.cz

 
Článek

„Tuhle prohru si protrpí, protože Michal je v neskutečné formě," řekl směrem k soupeřovi Martínkův trenér André Reinders.

Titulová bitva je vypsána na pět kol po pěti minutách, což ani jeden ze zápasníků nebude chtít zažít. „Oba to budeme chtít ukončit rychle," tipuje dopředu bývalý odchovanec hokejové Slavie, který kariéru u ledu ukončil v devatenácti letech.

„Skončil jsem a byl jsem nevybouřenej, vzteklej, chtěl jsem se prát, tak jsem si našel sport, kde jsem tohle v sobě vybil. Tohle mě zkrotilo a uklidnilo, teď si sport užívám," přiznává Martínek ve videu, který má mimo MMA netradiční zaměstnání.

Galavečer na Štvanici má na programu deset soubojů. Před těžkou váhou do klece vstoupí Miloš Petrášek s brazilským bojovníkem Wilianem Robertem Alvesem. Rychlou přestřelku pěstí slibuje střet Michala Kotalíka s Martinem Šolcem. Poprvé se pod touto organizaci představí také neporažený Miroslav Brož. Celý galavečer zahájí ženský zápas, kde bude bojovat o vítězství Lucie Mudrochová.

Přímý přenos galavečera MMA organizace Oktagon nabídne v přímém přenosu stanice O2 TV Sport. Živé vysílání může sledovat úplně každý i přes tarif O2 TV Sport Na den, kde je přenos k dispozici v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Reklama

Související témata: