Hlavní obsah

Do klece se jde rvát monstrum. Noční můra pro soupeře má 140 kilo!

Praha

Podobné typy fanoušci milují. Boj těžkotonážních chlapů v kleci vždy přiláká pozornost. Jedno takové narostlé monstrum podepsala polská MMA organizace KSW. Na začátku příštího roku se na jejich galavečeru představí Martyn Ford. Chlap, kterému váha ukazuje 140 kilo. Kulturista, herec, nyní už také zápasník.

Martyn Ford vstoupí do MMA, v kleci bude bojovat 140 kilo živé váhy

 
Článek

Jeho impozantní postava vyčnívá z davu, narostla do 204 centimetrů. „Miloval jsem téměř všechny formy bojových umění. Klec je pro mne výjimečnou příležitostí, nemůžu se dočkat," citoval Angličana server spotmebro.com.

Ford nemá žádné profesionální zkušenosti z bojových umění, v MMA ho čeká první zápas, nyní se připravuje, aby vydržel hlavně s dechem, protože při jeho váze udržet tolik kil v provozu, nebude snadný úkol. Navíc, když mu soupeř naloží pár ran a kopů.

Třiatřicetiletý sportovec se věnuje tréninku MMA dva roky. Holá hlava, tetování, nadprůměrná postava. Pro mnohé noční můra, kterou by mohli potkat v oktagonu. Těžká divize v KSW podepsala jméno, které vzbudí rozruch.

"Takže je to oficiální s KSW, vše je podepsané, nemohu se dočkat. Úžasní bojovníci, úžasná organizace, extrémní nadšení," napsal Ford na svůj Instagram.

Co předvede v kleci?

Reklama

Související témata: