Hlavní obsah

Střet obrů! V kleci se potkají monstra, která mají přes 300 kilo

Ojedinělého zápasu se dočkají fanoušci MMA v polské organizaci KSW. V příštím roce se proti sobě postaví dva hromotluci. Na jedné straně kulturista a herec Martyn Ford, který váží 140 kilo. Proti němu do klece nastoupí Sajad Gharibi, který váží 178 kilo! Nevšední zápas, který zaujme i ty, kteří se o tento sport extra nezajímají.

Foto: facebook: Sajad Gharibi

Sajad Gharibi, obr, který vkročí do klece.

Článek

„Miloval jsem téměř všechny formy bojových umění. Klec je pro mne výjimečnou příležitostí, nemůžu se dočkat," citoval Fordovo vyjádření server spotmebro.com.

Ford nemá žádné profesionální zkušenosti z bojových umění, v MMA ho čeká první zápas, nyní se připravuje, aby vydržel hlavně s dechem.

Martyn Ford vstoupí do MMA, v kleci bude bojovat 140 kilo živé váhy.

Třiatřicetiletý sportovec se věnuje tréninku MMA dva roky. Holá hlava, tetování, nadprůměrná postava. Pro mnohé noční můra, kterou by mohli potkat v oktagonu.

Jenže odvážlivec se našel. Angličan pozná v kleci sílu íránského obra, který má zkušenosti z wrestlingu a vzhledem ke své postavě je velmi populární na internetu.

„Íránský Hulk" nemá zkušenosti z MMA, jenže je natolik nepřehlédnutelnou postavou, na kterou budou fanoušci slyšet. MMA je sportem, který je velmi náročný, ale fanoušci chtějí vidět také "cirkus", a to střet těchto obrů nabídne. I kdyby měl trvat jen pár sekund.

Zápas Forda a Gharibiho ještě nemá stanovené datum, ale měl by se uskutečnit začátkem, případně na jaře příštího roku.

Reklama

Související témata: