Hlavní obsah

Český válečník bude lovit v Japonsku novou kořist

Nenadálé změny k bojovým sportům patří. Před pár hodinami ji poznal také Jiří Procházka. Zápasník MMA měl na Silvestra v Japonsku bojovat v organizaci Rizin s Emanuelem Newtonem. Nebude. Američan se zranil a Čech dostal nové jméno, a tím je Brandon Halsey.

Foto: Facebook: Jiří "Denisa" Procházka

Jiří "Denisa" Procházka finišuje přípravu. Na Silvestra ho v Japonsku čeká další zápas.

Článek

„Původní soupeř Newton si způsobil zranění žeber a nemůže nastoupit. Náhradou nám bude Brandon Halsey, šampion Bellatoru a nepříjemný wrestler," uveřejnil na facebooku Jetssam Gym Brno, který je Procházkovým domovským klubem.

Český zápasník se připravoval na čtyřiatřicetiletého Američana, který tři poslední duely prohrál a má skóre 26 výher a 13 porážek. Český bojovník si drží bilanci 22 vítězství a 3 prohry. Procházka posledních šest soubojů vyhrál.

Teď hovoří matematika trochu jinak. Dvaatřicetiletý Halsey měl v tomto roce tři zápasy, dva vyhrál. Celkem má 12 vítězství a 4 porážky. "Brandon Halsey je ještě lepším soupeřem. Strategie je nachystaná. Dokončíme přípravu a jdeme na věc!" má jasno Procházka.

Američan má hodně zkušeností, je výborný na zemi a sbíral zkušenosti nejen v Bellatoru, ale také v M-1 a Professional Fighters League. Kariéru začal výborně, připsal si devět výher v řadě, ale poté třikrát prohrál. Od té doby stihl čtyři zápasy, tři vyhrál.

Reklama

Související témata:
Halsey Ashley Nicolette Frangipane