Hlavní obsah

Mayweather vyškolil Japonce a za dvě minuty vydělal 200 milionů

Tokio

Mnoho povyku, které splnilo očekávání. Krátká show, o kterou fanoušci měli zájem. Spokojený mohl být také boxer Floyd Mayweather, který neměl v exhibičním utkání v Japonsku problém. Tenshin Nasukawa nevydržel ani jedno kolo. Po dvou minutách šel k zemi a rozhodčí duel ukončil. Legendární a neporažený boxer si poradil s domácím kickboxerem.

Foto: Koji Sasahara, ČTK/AP

Floyd Mayweather v exhibičním utkání neměl problém. Tenshin Nasukawa prohrál po 136 sekundách.

Článek

Po 136 sekundách byl konec, hozený ručník v ringu a Japonec se neubránil slzám. Mayweather měl slíbeno za 9 minut zápasu 9 milionu dolarů. Nakonec se mezi provazy ani tak dlouho nezdržel, ale peníze zůstaly stejné. Nejdříve pohrávání, poté byl soupeř třikrát počítán a konec.

Zápas, který nebude zanesen do žádných statistik obou bojovníků, byl posledním duelem galavečeru organizace Rizin. DoSaitama Super Areny přišlo 29 105 fanoušků. Ti viděli také vítězství MMA zápasníka Jiřího Procházky, který v prvním kole porazil Američana Brandona Haleseyho.

„Jsem pořád v důchodu, mám skóre 50:0, Tenshin je stále neporažen, je opravdovým šampionem," citoval jedenačtyřicetiletého Maywethera server japantimes.co.jp. „Tokio, Japonsko, bylo to zde úžasné," řekl také Američan, který za tento duel vyfasoval slušnou odměnu, v přepočtu 200 milionů korun.

„Stále jsme oba neporaženi, zápas měl pobavit fanoušky. Chtěli to, tak jsem si řekl, proč ne," byl v dobré náladě Mayweather, který si v ringu stihl i zakřepčit.

„Chci být člověkem, který mění historii, a dělám to svými pěstmi, jedním úderem, koukněte se," pověděl dvacetiletý Nasukawa ještě před soubojem. S americkou návštěvou to nestihl...

Reklama

Související témata: