Hlavní obsah

McGregor cítí šustění dolarů. Řekl si o japonskou kořist

Praha

Další zápas ve stylu pobavit se a vydělat? Pokud zápasník MMA Conor McGregor cítí, že se mohou spustit dolarová stavidla, umí se postavit této show čelem. A to i mimo svoji klec. Nejdříve si dal v srpnu 2017 box s Floydem Mayweatherem. Před pár hodinami si řekl o duel s japonským kickboxerem Tenšinem Nasukawou.

Foto: Facebook: Conor McGregor

Conor Mcgregor si najde soupeře všude.

Článek

S ním se před pár dny v boxerské exhibici potkal v Tokiu právě Mayweather. A Japonce si rychle povodil. Vyškolil ho, navíc vydělal devět milionů dolarů. Zápas byl vypsán na tři kola po třech minutách, stačily dvě. Američan si v ringu zatancoval, soupeř uronil slzy, Mayweather sbalil 200 milionů korun a nabral směr domov. Jak snadné, když v tom umíte chodit.

A tohle se líbí i McGregorovi. „Přál bych si jet do Tokia a bojovat s Tenšinem Nasukawou v MMA exibičním zápase. Před létem, prosím, zajistěte to. S pozdravem šampion," napsal irský bojovník, který se na twitteru takto přihlásil o další možnou práci.

Reálné, nereálné? Než došlo na boxerský zápas Mayweather vs. McGregor, bylo hodně skeptiků a pochybovačů. Nakonec se sportovní hit, který se lidem dostal pod kůži, vysílal ve více než 200 státech na světě. Kromě nehynoucí slávy si oba bojovníci rozdělili stovky miliónů dolarů, v přepočtu šlo o miliardy!

Foto: Koji Sasahara, ČTK/AP

Floyd Mayweather v exhibičním utkání neměl problém. Tenšin Nasukawa prohrál po 136 sekundách.

Pochybnosti může vzbuzovat i možná vyžádaná exhibice v Japonsku. Jenže proč ne. Sport je z části také show. Navíc McGregor vidí, že tady se může otevřít finanční trezor s miliony. A to za relativně snadné představení.

„Vážený pane, McGregore. Děkuji, že si pamatujete mé jméno. Jsem poctěn, že uvažujete o zápase se mnou - 58 kilo a pravidla kickboxu by nás mohla v blízké budoucnosti dostat do ringu," reagoval Nasukawa.

Uvidíme...

Reklama

Související témata: